X: Night of Vengeance (2011) Film Online Subtitrat

X: Night of Vengeance (2011) Film Online Subtitrat

X: Night of Vengeance este un thriller erotic australian 2011 regizat de Jon Hewitt in rolurile principale interpretate de Viva Bianca, Hanna Mangan Lawrence si Peter Docker.Filmul spune povestea a doua prostituate care asista la o crimă facuta de un traficant de droguri, atunci ele trebuie să se fuga de criminal în timp ce ele sunt urmărite prin Sydney, Australia.

Holly Rowe (Viva Bianca) este o escorta profesionista din Sydney care-si petrece ultima noapte in “bransa” inainte de a se retrage definitiv si de a se muta la Paris, Michael un client aproape obsedat de ea netrebuind sa stie despre planul ei. Aceasi noapte este prima “de lucru” pentru Shay, o tanara de 17 ani care fugise de acasa dupa ce mama ei murise. Prima noapte pe strada nu e insa de loc usoara, atat clientii cat si concurenta facandu-i destule probleme. Destinele celor doua se vor intersecta insa, Holly avand nevoie(pentru ceea ce ar trebui sa fie ultimul angajament) de o partenera pentru o partida in trei. In schimbul sumei de 300 de dolari Shay o va insoti in apartamentul clientului care e, dupa toate probabilitatile, un traficant de droguri. Ceea ce incepe ca o partida “fierbinte” se va termina insa prost, clientul lor fiind impuscat de un partener de afaceri(despre care vom afla ulterior ca e politist). Pana in zorii zilei vom afla daca cele doua au reusit sa scape cu viata si daca Holly isi va vedea implinit visul de a pleca la Paris.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 15 January 2016 ora 21:50

    Merge.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi