X-Men (2000) Film Online Subtitrat

X-Men (2000) Film Online Subtitrat

X-Men 2000 este un film sf de actiune plin de supans si aventura cu supereroi din 2000 scris dupa o poveste de Tom DeSanto si Bryan Singer in regia lui Bryan Singer avandu-i in rolurile principale pe actorii Patrick Stewart, Hugh Jackman si Ian McKellen Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart) conduce o scoala a mutantilor numiti X-Men, un grup ce apara lumea de o rasa de oameni modificati genetic, numita Homo Sapiens Superior. Cu toate acestea, Eric Lensherr / Magneto (Ian McKellen), un mutant puternic, a inceput sa-si organizeze propria echipa pentru a lovi primul impotriva carora considera el ca sunt o amenintare la adresa mutantilor. Cand Magneto o rapeste pe tanara Rogue (Anna Paquin) din scoala lui Xavier, profesorul si aliatii sai trebuie sa o salveze. Magneto si Xavier sunt amandoi in conflict cu senatorul Kelly (Bruce Davison), care vrea sa gaseasca rapid o solutie impotriva mutantilor, buni sau rai.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Duca geanina a comentat pe data | 6 June 2017 ora 01:53

    E super tare filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X