Wyrmwood: Road of the Dead (2014)

Wyrmwood: Road of the Dead (2014)

Wyrmwood: Road of the Dead 2014 este un film de actiune -horror,scris si regizat de Kiah Roache-Turner.In urma caderii unei comete pe Pamant, din cauza unui virus, o mare parte din Umanitate a fost transformata in zombii. Ba mai mult: toate sursele de energie existente au disparut odata cu propagarea acestui virus. Captivi intr-o lume a mortilor-vii, putinii supravietuitori si-au pierdut speranta ca vor scapa cu viata din aceasta situatie. Unul din acestia, Barry mai are un singur motiv de a trai, sora sa Brooke. Insa Brooke este rapita de un grup de paramilitari si dusa intr-un laborator medical terifiant condus de un medic psihopat care efectueaza o serie de experimente asupra celor care au reusit sa scape de virus. Brooke incearca in zadar sa evadeze si isi da seama ca, in urma experimentelor, a capatat o serie de puteri neobisnuite.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Ina a comentat pe data | 5 December 2015 ora 21:40

    Nota 7

  2. cipik a comentat pe data | 19 September 2016 ora 21:33

    putin umor australian si cativa zombie = film :P

  3. john a comentat pe data | 4 November 2016 ora 22:02

    Un film bun . Nota 8.5 . Doar pt cei carora le place genul de film.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi