Would You Rather (2012)

Would You Rather (2012)

“Would You Rather 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Iris este foarte preocupată de soarta fratelui său care este bolnav de leucemie. El mai are puţine zile de trăit iar Iris este hotărâtă să facă tot posibilul să-şi salveze fratele. Astfel, la îndrumarea doctorului Barden, apelează la bogatul Sthepan Lambrick care promite să o ajute prin Fundaţia Lambrick. Doctorul Braden este exemplul viu al ajutorului oferit de Lambrick, succesul doctorului datorându-se în exclusivitate binefăcătorului său. Pentru acest ajutor există o condiţie şi anume aceea de a participa la o cină festivă împreună cu alţi invitaţi unde Lambrick va organiza la finalul mesei un joc numit: “Would you rather” – “Ce ai prefera?”. Toate bune şi frumoase până în momentul în care începe “jocul”. Câştigătorul acestei competiţii urmează să se bucure de ajutorul fundaţiei. Jocul începe straniu cu lăsarea la latitudinea participanţilor ce urmează să se întâmple cu vecinii lor de scaun. De exemplu: care dintre ei urmează să suporte un şoc mare de curent electric şi alte asemenea sadisme.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Anda a comentat pe data | 2 July 2016 ora 08:07

    Foarte bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi