Wonder Woman (2017) – Filme Online Subtitrat

Wonder Woman (2017) – Filme Online Subtitrat

Wonder Woman 2017 (Femeia Fantastică) , film online , subtitrat în Română Înainte de a deveni Wonder Woman tânăra se numea Diana, prințesa Amazoanelor. Diana era antrenată pentru a deveni o războinică imposibilă de cucerit și de învinsă. Diana a fost crescută pe o insulă izolată și paradisiacă, dar atunci când avionul unui pilot american se prăbușește pe insulă și o anunță că un conflict a izbucnit și face ravagii în lume, Diana își părăsește căminul, convinsă că ea este cea care trebuie să oprească această amenințare. Luptând cot la cot cu pilotul american și cu ai săi războinici, Diana își descoperă adevăratele puteri și veritabilul destin.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. roll a comentat pe data | 13 June 2017 ora 22:13

  Foarte interesant. Parte neterminat si sper sa vad curand si partea 2-a lol

 2. Florin a comentat pe data | 15 June 2017 ora 03:41

  Foarte frumos super uau! partea 2-a Neaparat trebuie altfel nu Terminat cu felicitari

 3. Florin a comentat pe data | 15 June 2017 ora 03:42

  asa filme da poti spune ca merita sa le vezi cu zei super !

 4. Daniel a comentat pe data | 21 June 2017 ora 00:25

  După The space between us – 2017, credeam că nu ar mai avea concurențä , însă acest film Wonder woman – 2017 e TARE și . . . m-am înșelat . Da , și unul și altul sunt FORTE FRUMOASE ! ! !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X