Woman in Gold – Femeia în aur (2015)

Woman in Gold – Femeia în aur (2015)

Bazat pe o poveste adevarata.Filmul dramatic Woman in Gold spune povestea a Maria Altmann care este o refugiată evreică in Los Angeles ajunsă la bătrâneţe doreste sa readuca în familie pictura a mătuşii sale care se afla expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât “Portrait of Adele Bloch-Bauer I”, o pictură de-a lui Gustav Klimt, devenită celebră. Tabloul a fost luat cu forţa de nazişti din casa familiei Altmann chiar înainte de al doilea război mondial, iar Maria Altmann a fost obligată să plece, lăsând în urmă tot ce a iubit. După zeci de ani, ea e determinată să facă dreptate. Cu ajutorul tanarului avocat Randol Schoenberg (Ryan Reynolds) , Maria Altmann va da în judecată guvernul austriac pentru a recupera tabloul care o înfăţişează pe mătuşa ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. CarmenB a comentat pe data | 23 June 2015 ora 20:45

    Un film foarte emoționant care merita văzut

  2. fb a comentat pe data | 23 August 2015 ora 21:14

    superb film!

  3. Nico a comentat pe data | 2 December 2016 ora 23:47

    Frumos film

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi