Wieners – Trei prieteni (2008)

Wieners – Trei prieteni (2008)

Filmul “Wieners” este o comedie spumoasa despre trei buni prieteni Wyatt (Kenan Thompson), Ben (Zachary Levi) si Joel (Fran Kranz) care decid sa plece intr-o calatorie pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii, la bordul unei camionete amuzante in forma de hot-dog, cu scopul de a-l ajuta pe Joel sa uite de umilinta publica pe care a suferit-o la televiziunea nationala in timpul unui talk-show popular moderat de catre terapeutul supranumit “Dr. Dwayne”.
Impartind gratis hot-dog tuturor celor pe care ii intalnesc in drumul lor, cei trei barbati planuiesc sa se razbune groaznic pe asa-zisul “Dr. Dwayne” si fac cunostinta cu o serie de personaje ciudate si fara nici un scop in viata, precum un Baiat – Morsa cu degetele asemanatoare inotatoarelor unui peste, o profesoara traznita de clasa a sasea pe nume Mrs. Isaac, fete de moravuri usoare sau hippioti.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. alesia a comentat pe data | 29 July 2015 ora 02:20

    foarte tare am ras foarte multtt ….merita vazut

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi