White Noise – Vocea Mortii (2005)

White Noise – Vocea Mortii (2005)

White Noise – Vocea Mortii 2005 Film Online Subtitrat in Romana “Atunci cand neasteptatul se intampla, arhitectul Jonathan Rivers a devenit un vaduv, jelindu-si sotia decedata intr-un accident ciudat.Dar un barbat misterios, expert in paranormal, il informeaza pe Jonathan despre ceva putin probabil: posibilitatea de a-i auzi vocea sotiei sale de dincolo de mormant. Printr-un mod de comunicare iesit din comun, numit EVP (Electronic Voice Phenomenon)”Fenomenul Vocii Electronice”, Jonathan va putea comunica in sfarsit cu sotia sa. Insa facand asta, Jonathan s-a implicat intr-o situatie mai complexa atunci cand curiozitatea lui devie o obsesie. Doar acea obsesie il va pune sa se confrunte cu cei care nu sunt de pe lumea aceasta, si unii dintre ei nu sunt de acord cu amestecul lui Jonathan in aceasta situatie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mariana a comentat pe data | 20 April 2016 ora 22:08

    Un film interesant, mai greu de urmarit si cu final neasteptat .

  2. bobo a comentat pe data | 17 April 2017 ora 16:05

    Ciudat

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi