When the Game Stands Tall (2014)

When the Game Stands Tall (2014)

Inspirat dintr-o poveste adevarata, Bob Ladouceur (Jim Caviezel) joacă rolul de antrenor de fotbal la liceu. Bob Ladouceur în timpul sezonului care a schimbat totul. Ca antrenor a spartani Echipa de fotbal, Bob Ladouceur spune mereu că jucătorii săi câștigători nu contează. Cu toate acestea într-un fel, cu ajutorul antrenor asistent Terry Eidson (Michael Chiklis) el a condus echipa la un record de 151 victorii drepte. Când soția lui Bev Ladouceur (Laura Dern) îi îndeamnă să reorienta asupra familiei sale, Bob Ladouceur este orbit de presiunea de a menține în viață Streak. Acum, în mijlocul unui sezon de criză și tragedie atunci când spartanii sta să-și piardă totul, un jucător tânăr remarcabil Chris Ryan (Alexander Ludwig) ajută Bob redescoperi că munca în echipă outshines gloria personală atunci când jocul Standuri Tall.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Andi a comentat pe data | 18 March 2017 ora 10:50

    Foarte bun filmul .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi