Welcome to the Jungle – Bun venit in jungla (2013)

Welcome to the Jungle – Bun venit in jungla (2013)

“Welcome to the Jungle – Bun venit în jungla 2013” este un film american de actiune, comedie plin de aventura, regizat de Rob Meltzer in rolurile principale avandu-i pe actori renumiti Jean-Claude Van Damme, Adam Brody si Rob Huebel.

După ce au parte de o reuşită în domeniul în care lucrează, angajaţii unei companii care se ocupă cu imaginea ambalajelor sunt trimişi de directorul firmei într-o excursie de două zile şi două nopţi pe o insulă în sălbăticie alături de Storm (Jean-Claude Van Damme), care îi va învăţa negocierea, conducerea şi munca în echipă. Însă, odată ajunşi pe insulă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, iar Chris (Adam Brody) alături de alţi trei prieteni trebuie să salveze situaţia cu ajutorul cunoştinţelor lui de cercetaş.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. gummy90 a comentat pe data | 6 January 2016 ora 21:31

    bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi