WEAPONiZED (2016)

WEAPONiZED (2016)

WEAPONiZED este un thriller de actiune si sf 2016 regizat de Timothy Woodward Jr. in care joca Tom Sizemore, Johnny Messner si Mickey Rourke.Kyle Norris si-a sunat fiul care lucreaza la Pentagon pentru a-i ura La Multi Ani. Conversatia dintre tata si fiu este brusc intrerupta dupa ce Kyle aude o explozie. La scurt timp, toate canalele de televiziune anunta o stire de ultima ora: un terorist a atacat Pentagonul provocand un numar mare de victime printre care si fiul sau. Kyle lucreaza de mai multa vreme la o arma biomecanica, menita sa controleze mintea celorlalti. Dupa moartea fiului sau si dupa implicarea guvernului american intr-un razboi total impotriva teroristilor, Kyle realizeaza ca acest razboi nu poate fi castigat cu ajutorul armelor traditionale. Se foloseste de arma creata pentru a elimina celulele teroriste. Un detectiv dedicat porneste pe urmele sale in incercarea de a-l opri inainte de a fi mult prea tarziu.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Nicu a comentat pe data | 6 March 2016 ora 13:38

  Bestial Filmul bv nota 10+

 2. nelu a comentat pe data | 8 March 2016 ora 22:40

  amaizing movie 100+

 3. Romeo a comentat pe data | 23 April 2016 ora 01:07

  Foarte frumos merita vizionat Super admin multumiri

 4. strutzu a comentat pe data | 14 May 2016 ora 02:03

  tare filmul.nota 8

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi