Wasted Youth (2011)

Wasted Youth (2011)

Wasted Youth- Tinereţe irosită, este un film atmosferic despre viaţa din Atena in zilele noastre şi a fost inspirat dintr-un incident ce a şocat Grecia. Haris Markou, este un băiat de 16 ani ce își petrece zilele sale şi se bucură de timpul liber din vacanţa de vară. Tot ceea ce îşi doreşte e să străbată străzile din Atena pe skateboardul lui, alături de prieteni, în căutare de alcool, fete şi petreceri. Vasilis este un poliţist destul de în vârstă e numai cu gândul la criză şi la banii pe care îi va pierde căci s-a decis să renunţe la ideea unei afaceri pe care o pregătise alături de prieteni. Vasilis e stresat şi dezamăgit şi, deşi urmează să intre iar într-o tură de noapte, el nu poate dormi peste zi. Vasilis şi Haris se vor cunoaşte, dar întâlnirea lor nu va fi una fericită.

  • Gen: Uncategorized
S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X