War Story (2014)

War Story (2014)

War Story – Poveste de Razboi este un film american de drama 2014 regizat de Mark Jackson.Lee (Catherine Keener), o fotografă de război, incearcă să isi revină in urma unei experiente traumatizante in Libia. Partenerul sau a fost ucis, ea a fost torturată. Acum, Lee s-a refugiat intr-un hotel din Sicilia unde incearca sa isi adune gandurile. Intr-o zi, isi face curaj sa iasa in oras. Isi ia camera foto si se indreapta spre un camp de refugiati. Aici o intalneste pe Hafsia (Hafsia Herzi), o tanară pe care Lee crede ca a mai fotografiat-o o data. La acea vreme, tanara isi plangea fratele, ucis cu sange rece. Sa fie ea? Lee este convinsa ca trebuie sa plece neaparat intr-un loc in care sa fie in siguranta. Va accepta Hafsia (Hafsia Herzi) sa plece cu ea?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi