Viceroy’s House (2017) – Filme Online Subtitrat HD

Viceroy’s House (2017) – Filme Online Subtitrat HD

Viceroy’s House 2017 , film online HD, subtitrat în Română Viceroy’s House din Delhi a fost timp de mai multi ani sediul conducatorilor britanici din India. Dupa mai bine de 300 de ani, stapanirea britanica urmeaza sa ia sfarsit. In 1947, timp de sase luni, Lordul Mountbatten, stramosul reginei Victoria si-a asumat postul de ultimul Viceroy la putere. Lordul ocupa casa Viceroy impreuna cu sotia si fiica sa. La parter locuiau numai putin de 500 de hindusi si musulmani. O decizie radicala a fost luată: divizarea tarii si crearea unei noi tari pentru musulmani, Pakistan. O decizie a caror consecinte se simt si in ziua de azi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. daniel a comentat pe data | 22 August 2017 ora 02:40

    un film extraordinar o adevarata istorie petrecuta din drama unor oameni,ar trebui sa invatam din greselile istoriei si sa nu mai ucidem in numele religiei….

  2. nina a comentat pe data | 18 October 2017 ora 18:03

    Un film extraordinar…..drama , istorie, onestitate, demnitate ….. dar si un film ce ridica valul de pe proiectele marilor puteri .Un film din care putem invata.

  3. Alina P a comentat pe data | 18 February 2018 ora 13:37

    Un film superb, care ne arata ce inseamna dezbinarea si cata suferinta poate aduce lipsa de omenie. Il recomand, merita un 10+

Lasa un comentariu