V/H/S (2012)

V/H/S (2012)

“V/H/S 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Un grup de tineri rebeli au un comportament ciudat și brutal. Ei hărțuiesc fete în plină stradă, devastează cladiri în care intră prin efracție, dar mai mult de atât, le place maxim să surprindă pe camera toate răutățile pe care le fac. La îndrumarea unuia dintre membrii grupului, ei intră ilegal în casa unui bătrân, locație în care cred ei că vor găsi o anume casetă video.Cum bătrânul este găsit mort în mod inexplicabil, ei caută fără grabă în multitudinea de casete pe care le deținea bătrânul, pentru a găsi VHS. Neputând să identifice caseta la prima vedere, sunt nevoiti să vizioneze și alte casete cu un conținut cel putin ciudat :filmări în stil amator, în care tineri nonconformiști trăiesc momente cu adevărat groaznice, după care sfârșesc prin a fi uciși inexplicabil. Oare așa va sfârsi și grupul nostru?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X