Vertical Limit – Lupta cu înălţimile 2000 Online Subtitrat

Vertical Limit – Lupta cu înălţimile 2000 Online Subtitrat

Vertical Limit – Lupta cu înălţimile este un film de actiune online plin de aventura-dramatic subtitrat in romana 2000, regizat de Martin Campbell in rolurile principale cu Chris O’Donnell, Bill Paxton, Robin Tunney și Scott Glenn. Filmul a fost filmat in mai multe locații, inclusiv in Monument Valley, Noua Zeelandă și Pakistan.

Peter Garrett si sora lui, Annie, sunt copiii lui Royce Garrett, un alpinist care a murit in mod tragic in timpul unei catarari. Peter a devenit un fotograf respectat, in timp ce Annie este o alpinista cu renume, care lucreaza pentru Elliot Vaughn, un miliardar care vrea sa escaladeze muntele K2 din Himalaya. In timpul catararii, se porneste o furtuna iar Elliot, Annie si echipa lor raman prinsi intr-o caverna acoperita de o avalansa. Peter, care se afla in apropierea muntelui, organizeaza o echipa si pleaca in cautarea celor disparuti. Intr-o cursa impotriva cronometrului dar si a naturii, ei trebuie sa o salveze pe Annie si pe ceilalti supravetuitori ale caror vieti sunt in pericol.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi