United 93 – Zborul United 93 (2006)

United 93 – Zborul United 93 (2006)

Pe 11 septembrie 2001, America a fost martora a trei atacuri teroriste, trei avioane deturnate distrugand in urma lor Pentagonul si turnurile World Trade Center. Cu toate astea, un avion dintre cele care au fost deturnate nu si-a atins tinta. Prin United 93, Greengras a creat o dramă palpitantă, provocatoare, care spune povestea pasagerilor, echipajului şi a controlorilor de zbor care au privit cu groază cum avionul United Airlines 93 a devenit cel de-al patrulea avion deturnat în acea zi a celor mai mari atacuri teroriste asupra Americii: 11 Septembrie, 2001.Realizatorii filmului au cercetat evenimentele din acea zi, relatând povestea unui singur zbor şi a câtorva oameni obişnuiţi: oameni de afaceri, soţi, bunici, studenţi şi mulţi alţii, care se îndreptau spre San Francisco la bordul unui Boeing 757. Pe parcursul celor doar 90 de minute în care avionul a fost în aer, lumea de dedesubt intra într-o nouă eră violentă – văzută printr-un nor de ceaţă care a dispărut încet pentru a dezvălui că însăşi America era sub atac.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Iulik a comentat pe data | 9 July 2014 ora 18:28

    Trist si dureros cand te gandesti la acele clipe.

  2. Ionut a comentat pe data | 18 January 2015 ora 14:59

    Da as este foarte trist miau dat lacrimile

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi