Under the Shadow (2016) Online Subtitrat HD

Under the Shadow (2016) Online Subtitrat HD

In acest film Under the Shadow 2016 online sutitrat Shideh (Narges Rashidi) și familia ei trăiesc în mijlocul haosului războiului dintre Iran și Irak, o perioadă cunoscută sub numele de Războiul orașelor. Acuzata de către guvern și aflata pe lista neagră a colegiului medical, ea cade într-o stare de indispoziție. Cu Teheranul sub amenințarea constantă de bombardament aerian, soțul ei (Bobby Naderi), este redactat și trimis in armată, lăsând-o pe Shideh singura pentru a proteja tanara lor fiica, Dorsa (Avin Manshadi). La scurt timp după ce pleacă, o rachetă lovește clădirea lor de apartamente și în același timp, faptul că nu a explodat, un vecin moare în circumstanțe misterioase, iar comportamentul ei devine din ce în ce mai neregulat. Shideh se găsește trasa încet în tulburările care urmează, care se luptă să se agațe pe ceea ce este real și ce nu este. Se caută răspunsuri, ea învață de la un vecin superstițios că racheta blestemata ar fi adus cu ea spirite răuvoitoare in Orientul Mijlociu. Convinsa că o forță supranaturală în interiorul clădirii încearcă să o posede pe Dorsa, Shideh nu are de ales decât să se confrunte cu aceste forțe, numai asa se pot salva ea si fiica ei. Shideh (Narges Rashidi) și familia ei trăiesc în mijlocul haosului războiului dintre Iran și Irak, o perioadă cunoscută sub numele de Războiul orașelor. Acuzata de către guvern și aflata pe lista neagră a colegiului medical, ea cade într-o stare de indispoziție. Cu Teheranul sub amenințarea constantă de bombardament aerian, soțul ei (Bobby Naderi), este redactat și trimis in armată, lăsând-o pe Shideh singura pentru a proteja tanara lor fiica, Dorsa (Avin Manshadi). La scurt timp după ce pleacă, o rachetă lovește clădirea lor de apartamente și în același timp, faptul că nu a explodat, un vecin moare în circumstanțe misterioase, iar comportamentul ei devine din ce în ce mai neregulat. Shideh se găsește trasa încet în tulburările care urmează, care se luptă să se agațe pe ceea ce este real și ce nu este. Se caută răspunsuri, ea învață de la un vecin superstițios că racheta blestemata ar fi adus cu ea spirite răuvoitoare in Orientul Mijlociu. Convinsa că o forță supranaturală în interiorul clădirii încearcă să o posede pe Dorsa, Shideh nu are de ales decât să se confrunte cu aceste forțe, numai asa se pot salva ea si fiica ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi