Turkey Shoot (2014)

Turkey Shoot (2014)

Turkey Shoot este un film de actiune 2014 australian in rolurile principale cu Dominic Purcell, Viva Bianca, Robert Taylor, regizat si co-scris de Jon Hewitt si sotia sa Belinda McClory.
În urma unui masacru civil șocant într-o zonă de război străina,Comandantul Rick Tyler (Dominic Purcell) este condamnat să putrezească într-o închisoare de maximă securitate militară până când ii se oferă posibilitatea de a isi pune viața in câștig pentru libertate. O forță singura si un om al naturii, Tyler va trebui sa ii invinga pe ucigași cei mai nemiloasi din lume în unele dintre locații cele mai brutale din lume pentru a câștiga jocul si pentru a obține libertatea și de a afla de ce a fost înființat aceste joc. Întrebarea este poate el sa realizeze toate acestea, înainte de joc?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 6 August 2015 ora 19:45

    Placut,merge.

  2. camelia a comentat pe data | 9 August 2015 ora 16:19

    bunicel. Un 6 tras de coada.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi