Turbo (2013)

Turbo (2013)

“Turbo 2013 Film Online Subtitrat in Romana “Turbo e un banal melc de grădină care visează să devină cel mai iute melc din lume. Idolul lui e Guy Gagne, care a câștigat de cinci ori circuitul de viteză de la Indianapolis. Obsesia lui Turbo pentru viteză și pentru toate lucrurile rapide l-au exclus din comunitatea melcilor de grădină și l-au transformat într-o rușine pentru fratele mai mare, precautul melc Chet. Turbo își dorește din tot sufletul să scape din lumea prea domoală în care s-a născut. Speranţele lui de vitezoman se îndeplinesc după ce are o ciudăţenie de accident care îl va ajuta să-şi împlinească ambiţiile. După ce devine posibil pentru el să se deplaseze cu mare viteză, Turbo pornește într-o aventură spre a realiza imposibilul – de a se întrece la IndyCar.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. bebedox a comentat pe data | 21 July 2013 ora 17:29

    super tare.merita vz nota 10 :) :)

  2. R4in. a comentat pe data | 18 August 2013 ora 16:04

    Super tare, merită văzut . Nota 10 din partea lui R4in adică eu :)).

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi