True Story (2015)

True Story (2015)

True Story este un film drama , mister si thriller 2015 scris si regizat de Rupert Goold in rolurile principale cu James Franco, Jonah Hill si Felicity Jones.Filmul True Story spune povestea a lui Michael Finkel (Jonah Hill) care este un fost un jurnalist respectabil ce lucra pentru publicaţia New York Times unde şi-a făcut un nume în branşă datorită numeroaselor articole care au ajuns pe prima pagină a ziarului. Însă reputaţia câştigată cu multă muncă este spulberată atunci când modifică unele detalii din cea mai recentă poveste şi drept consecinţă este dat afară, iar cariera îi e distrusă. Mai târziu, Michael află că un criminal care şi-a ucis soţia şi copiii a folosit numele lui pentru a se strecura în Mexic, însă a fost capturat până la urmă. Criminaul este Christian Longo, iar Finkel se duce să discute cu el, mirosind faptul că ar putea să scoată un articol care să-l readucă în lumea bună a jurnalismului.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. roxy a comentat pe data | 18 July 2015 ora 14:54

    bun filmul..

  2. giovani a comentat pe data | 18 July 2015 ora 23:13

    bun filmu…merita vazut cu ii place suspansul!

  3. stefan a comentat pe data | 27 July 2015 ora 23:52

    super..uitati-va cu incredere!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi