Transporter 3 – Curierul 3 (2008) Online Subtitrat

Transporter 3 – Curierul 3 (2008) Online Subtitrat

Transporter 3 – Curierul 3 2008 Film Online Subtitrat in Romana “Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina.Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, “pasagerul” lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare “curba”.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. costyboss a comentat pe data | 5 August 2013 ora 17:43

    foarte buna

  2. amalia a comentat pe data | 20 March 2016 ora 22:34

    super mie mi_a placut merita vizionat gra admin,,,,,,

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi