Transpecos (2016) Online Subtitrat HD

Transpecos (2016) Online Subtitrat HD

Transpecos 2016 este un film thriller in regia lui Greg Kwedar , scris după un scenariu de Clint Bentley si Greg Kwedar cu Johnny Simmons, Gabriel Luna si Clifton Collins Jr. in rolurile principale.

Pe o autostradă îndepărtată care traversează deşertul este improvizat un punct de control temporar, de care răspund trei agenţi: Flores, care are un talent înăscut de urmăritor; Davis, care s-a alăturat patrulei de frontieră visând să poată face ochi dulce fetelor şi să călărească; şi Hobbs, un agent din vechea gardă, care este convins că nu există diplomă care să poată opri un glonţ. Într-o zi care părea să fie la fel de plictisitoare ca toate celelalte, conţinutul unei maşini va schimba totul prin dezvăluirea unor secrete înfricoşătoare ascunse în spatele faţadei avanpostului lor solitar. Misiunea în care pornesc cei trei agenţi îi poate costa viaţa, mai ales că limita dintre bine şi rău e la fel de schimbătoare ca dunele deşertului.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Damian Ancu a comentat pe data | 10 September 2016 ora 16:11

  Bun de vizionat, dar este un film dramatic.

 2. Dorina a comentat pe data | 11 September 2016 ora 16:10

  Un film dramatic bun

 3. Gheorghe a comentat pe data | 12 September 2016 ora 16:27

  merita vazut

 4. andipanda a comentat pe data | 13 September 2016 ora 22:15

  Nu e rau.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.