Transit (2012) – Filme Online Subtitrat HD

Transit (2012) – Filme Online Subtitrat HD

Transit 2012 , film online HD, subtitrat în Română Dupa ce si-a pierdut respectul fata de sotie si copii. Nate Siwell proaspat eliberat din închisoare incearca sa isi recastige incredererea familiei ducandu-i într-o excursie cu cortul. Cand toate pareau ca merg bine, are loc o turnură neasteptata de situație. Niste hoti tocmai au jefuit o duba cu bani au mutat temporar geanta cu patru milioane de dolari pe portbagajul extern de pe masina familiei Sidwell, pentru a trece cu bine de un blocaj rutier instalat de politie. In timpul unei scurte opriri, soția lui Nate descopera geanta cu bani si crede ca sotul ei a intrat din nou în afaceri ilegale. Dupa ce il da afara din masina cu tot cu geanta cu bani, hotii o vor ajunge din urma sa-si recupereze geanta cu bani, doar ca sa constate lipsa ei. Cu familia pusa in mare pericol si aflat în posesia sumei furate, Nate trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa cu bine din aceasta situatie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nume a comentat pe data | 11 June 2017 ora 13:23

    este ok filmu.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X