Trade of Innocents (2012) Film Online Subtitrat

Trade of Innocents (2012) Film Online Subtitrat

Trade of Innocents 2012 Online Subtitrat in Romana.Un cuplu de părinţi e lăsat în disperare şi suferinţă după ce fiica le e ucisă fiindcă se implicase într-o campanie împotriva traficului de fiinţe umane. Ea încerca să salveze nişte fetiţe prinse în organizaţii ale unor proxeneţi care le vindeau pe sume mari de bani unor perverşi bogaţi. Cei doi se implică ei înşişi în stoparea traficului cu fetiţe din Asia de Sud-Est. Alex, investigator sub acoperire al reţelelor de traficanţi, pretinde că e un client al bordelului în care fetiţele sunt obligate să se prostitueze. Claire, soţia lui, lucrează ca voluntar la un centru de îngrijire şi consiliere pentru fetele salvate de traficul cu fiinţe umane. Actriţa Mira Sorvino e implicată în viaţa reală în campanii împotriva traficului de fiinţe umane.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi