Torque (2004)

Torque (2004)

Cary Ford (Martin Henderson), un motociclist, se intoarce acasa in orasul sau natal pentru a se intalni cu prietena sa Shane (Monet Mazur) si pentru a rezolva unele probleme. Cand a parasit orasul, Ford era in posesia mai multor motociclete ale lui Henry,periculos traficant de droguri si seful bandei de motociclisti Hellions. Acum Henry a pus un premiu pe capul lui Ford, in incercarea de a-si recupera motocicletele. Cand Ford este aproape gata sa coopereze, Henry il implica in moartea lui Junior, fratele mai mic a lui Trey (Ice Cube), renumitul conducator al bandei rivale de motociclisti Reapers. Cu ajutorul prietenilor sai loiali, Dalton si Val, Ford trebuie sa scape de agentul FBI care-l urmareste, de Trey, dezinformat in privinta asasinului fratelui sau, si de Henry care doreste sa-si recupereze ceea ce considera ca-i apartine.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pintenarualexandru a comentat pe data | 26 February 2014 ora 04:12

    tare filmul 8)

  2. Savici a comentat pe data | 16 November 2015 ora 23:45

    Bună

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi