Through a Glass, Darkly (2008)

Through a Glass, Darkly (2008)

Este aproape de Crăciun . Intr-un peisaj acoperit de zăpadă în mediul rural din Norvegia ne intalnim de 12 ani cu Cecilie (Marie Haagenrud) , prietena ei Klara (Maria Sundell) și familia lui Cecilie . Acestea sunt toate se pregătesc pentru Ajunul Crăciunului . Cecilie (Marie Haagenrud) , cu toate acestea , este grav bolnav și își petrece majoritatea timpului în pat , visand cu ochii deschisi despre un băiat Sebastian spaniol care a întâlnit pe vacanta de vara trecută . Într-o noapte Ariel (Aksel Hennie) apare în dormitorul lui Cecilie , un mic coleg ciudat , care pretinde că este un înger și începe să vorbească la Cecilie despre minunile vieții . Cecilie (Marie Haagenrud) il găsește Ariel (Aksel Hennie) destul de iritant , dar sunt de acord că în cazul în care Cecilie (Marie Haagenrud) spune Ariel (Aksel Hennie) cum se simte a fi o ființă umană , Ariel (Aksel Hennie) va spune Cecilie (Marie Haagenrud) despre îngeri și misterele universului . ” Printr-o sticlă , Darkly “, este o mișcare , poveste magie si jucaus despre o tanara care , la sfârșitul vieții ei , învață să accepte moartea și înțelege cât de minunat de viață este într-adevăr . Script-ul este bazat pe romanul “Through a Glass, Darkly”, de către autorul norvegian de renume mondial Jostein Gaarder (“Sophie’s World”) .

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi