Thérèse Desqueyroux (2012) Online Subtitrat HD

Thérèse Desqueyroux (2012) Online Subtitrat HD

Thérèse Desqueyroux este un film francez 2012 de dramă în regia lui Claude Miller.Bazat dupa o adaptare din romanul cu același nume scris de dramaturgul  François Mauriac, publicat pentru prima dată în 1927.
Thérèse Larroque (Audrey Tautou) e o franţuzoaică al cărei spirit e liber, deşi trăieşte sub rigorile unei comunităţii catolice în anul 1928. Încă din copilărie, când cutreiera pădurile de pin ale familiei în apropiere de Bordeaux, Therese intuia că va trebui să se mărite cu Bernard Desqueyroux (Gilles Lellouche), fiul familiei care deţinea moşia vecină. Căsătoria are loc, iar cei doi consimt că totul e doar o afacere, fără nicio legătură cu sentimentele sau compatibilitatea. Totuşi, atunci când Thérèse află de la prietena ei Anne de la Trave (Anaïs Demoustier) că ar exista pe lume sexul pasional, devine curioasă. Plictisită de viaţa ce i-a fost impusă, Therese, cam ca şi Anna Karenina sau Doamna Bovary, au nevoie de o ieşire.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi