The Words – Hoțul de cuvinte (2012) Online Subtitrat

The Words – Hoțul de cuvinte (2012) Online Subtitrat

The Words 2012 (Hoţul de cuvinte) este un film romantic-dramă,mister scis si regizat de Brian Klugman, Lee Sternthal cu starurile Bradley Cooper, Dennis Quaid si Olivia Wilde. Rory Jansen este un scriitor care face eforturi pentru a supravieţui de azi pe mâine, aspiră să devină următoarea vedetă din lumea literară. Când descoperă un manuscris pierdut, aflat într-o servietă veche, afectată de intemperiile vremii, îşi dă seama că a găsit ceva nemaipomenit, o operă pe care şi-ar dori să o fi scris chiar el”. „Rory hotărăşte însă să treacă drept autorul acelei cărţi şi obţine, în sfârşit, recunoaşterea literară pe care şi-o dorea cu atâta aviditate. Cu toate acestea, realizează destul de repede că a trăi cu alegerea pe care a făcut-o nu este un lucru uşor, căci este pus în faţa unei dileme morale care îl va face să analizeze în mod cât se poate de serios persoana care a devenit.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Nick a comentat pe data | 21 February 2015 ora 22:02

  Filmul este exceptional, de vazut si revazut…….este in patru planuri , cu actori minunati iar IRONS execeleaza, ca intotdeuna.

 2. aladin a comentat pe data | 15 March 2015 ora 07:21

  ma lasat fara cuvinte….merita vazut credetima nu sunt cuvinte ca sal pot descriu acest film

 3. Georgiana a comentat pe data | 21 February 2016 ora 21:02

  Excelent film.merita văzut.

 4. Gina a comentat pe data | 5 April 2016 ora 00:53

  MINUNAT

 5. marin a comentat pe data | 3 June 2016 ora 01:16

  da, merita vazut !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi