The Wind That Shakes the Barley (2006)

The Wind That Shakes the Barley (2006)

The Wind That Shakes the Barley – Mangaierea vantului 2006 Film Online Subtitrat in Romana.A fi irlandez in anii 1920 presupunea a lua pozitie pro sau contra dominatiei britanice asupra Irlandei. Damien prefera insa sa-si urmeze cariera de medic si alege sa profeseze intr-un spital din Londra, ignorand contextul, desi fratele sau, Teddy, era deja lider al gruparii locale a IRA. Inainte de a pleca insa, dovezile nedreptatii si brutalitatii asupra irlandezilor il conving pe Damien sa renunte la cariera si se alature fratelui sau in IRA.

Semnarea apoi a Tratatului Anglo-Irlandez, care nu acorda independenta completa Irlandei, reprezinta scindarea IRA, iar razboiul civil ii surprinde pe cei doi frati sustinandu-si pana la capat principiile, dar, de data aceasta, unul impotriva celuilalt.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pepy a comentat pe data | 1 May 2016 ora 01:20

    Un film absolut superb despre lupta pentru libertate a unei natiuni. Sa mori pentru o idee si sa nu faci compromisuri inseamna sa fii un adevarat erou. Marile imperii o duc bine pe seama altor natii pe care le storc de bogatii, fara scrupule si apoi se mai si autonumesc ,,democrate,,. Rusine…….

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.