Film The Wedding Ringer (2015) Online Subtitrat

Film The Wedding Ringer (2015) Online Subtitrat

The Wedding Ringer ( Nuntaşi de închiriat) este un film online 2015 de comedie, romantic ,cu subtitrare in Română scris si regizat de Jeremy Garelick in rolurile principale cu actorii Kevin Hart, Kaley Cuoco-Sweeting si Josh Gad.Doug Harris (Josh Gad) este un adorabil, dar incomod social viitor mire cu o problemă: el nu are cavaler de onoare. Cu mai puțin de două săptămâni până când se căsătorește fata visurilor lui (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug face referire la Jimmy Callahan (Kevin Hart), proprietar si CEO al Best Man, Inc, o companie care ofera cei mai buni cavaleri de onoare pentru baieti cu probleme sociale care au nevoie. Ce a urmat este o șaradă hilara, precum și o prietenie neașteptată între Doug și cel mai bun om al său fals Jimmy.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. ana a comentat pe data | 15 April 2015 ora 00:53

  cam tras de par dar pana la urma e o comedie! Eu l am vizionat cu placere! Nota 8!

 2. flavia a comentat pe data | 16 April 2015 ora 15:37

  mi-a placut filmul…am ris tot filmul ..kevin hart e genial

 3. Delia a comentat pe data | 12 May 2015 ora 02:42

  Bun filmul… Kevin e foarte tare :)

 4. Ale.alex a comentat pe data | 20 June 2015 ora 14:11

  foarte tare filmu merita vazut :)))

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X