The Wailing (2016) Online Subtitrat HD

The Wailing (2016) Online Subtitrat HD

The Wailing 2016 (Goksung), este un film coreean de groaza plin de mister in regia lui Hong-jin Na avandu-i in rolurile principale pe Jun Kunimura, Jung-min Hwang si Woo-hee Chun. Într-un sat din Coreea de Sud, în care localnicii se cunosc foarte bine între ei, se mută şi un tânăr necunoscut, care deşi e politicos, preferă să fie cât se poate de rezervat şi discret în ce îl priveşte. Dar pentru că imediat după sosirea lui, în sat se răspândeşte o boală necunoscută, localnicii sunt convinşi că noul venit se face vinovat de năpasta care i-a lovit, chiar dacă poliţia crede că locuitorii au început să moară din cauza unei otrăviri întâmplătoare cu ciuperci sălbatice. Acelaşi lucru îl credea şi anchetatorul Jong-goo până în clipa în care o întâlneşte pe Moo-myung, care îi furnizează informaţii noi despre străinul din sat. Dar pentru că fiica lui Jong-goo începe să prezinte aceleaşi simptome, acesta o duce la şamanul II-gwan pentru a o tămădui în timp ce el face tot posibilul pentru a afla misterul din spatele epidemiei care pare de neoprit.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. george a comentat pe data | 23 July 2016 ora 22:09

    super fain filmu

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi