The Trust – Increderea (2016) Online Subtitrat HD

The Trust – Increderea (2016) Online Subtitrat HD

Filmul The Trust – Increderea 2016 online subtitrat spune povestea a doi poliţişti anonimi pe nume David Waters (Elijah Wood) şi Jim Stone (Nicolas Cage) care desfăşoară o activitate administrativă foarte plictisitoare, iar singurul lor mod de a câştiga un ban în plus este să le vândă altor poliţişti examene furate de admitere în serviciul public. Însă când Stone aude o poveste despre un traficant de heroină a cărui cauţiune exorbitantă este plătită destul de rapid, cei doi prieteni pun la cale un plan pentru a afla provenienţa unei asemenea sume. Cercetând minuţios indiciile, cei doi ajung la un seif personalizat şi incastrat în congelatorul dintr-un mic magazin alimentar. Tentaţi de presupusele bunuri care s-ar putea afla în interiorul seifului, cei doi plănuiesc să-l spargă şi să împartă prada. Însă până să afle care este adevăratul conţinut al seifului este deja prea târziu să mai dea înapoi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Cosmin a comentat pe data | 10 April 2016 ora 15:34

    Merita vazut.

  2. sammy cinefilu a comentat pe data | 14 April 2016 ora 02:36

    cam sec finalu..se putea si mai bine

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi