The Town That Dreaded Sundown (2014)

The Town That Dreaded Sundown (2014)

The Town That Dreaded Sundown este un film horror-thriller 2014 scris dupa un scenariu de Roberto Aguirre-Sacasa in regia lui Alfonso Gomez-Rejon cu Addison Timlin, Veronica Cartwright si Anthony Anderson.Lung-metrajul este sequelul filmului omonim din 1976 şi reprezintă totodată debutul regizoral al lui Alfonso Gomez-Rejon.
Jami (Addison Timlin) şi iubitul ei Corey (Spencer Treat Clark), doi liceeni din Texarcana, se refugiază pentru un moment de intimitate într-o zonă izolată de la marginea împădurită a oraşului. La scurt timp după ce parchează, sunt atacaţi de un bărbat mascat care îl ucide pe băiat, în timp ce fata reuşeşte să scape cu viaţă. Însă acesta e doar începutul unei serii de crime ce va îngrozi oraşul în următoarele zile. Criminalul, care-şi spune Fantoma, recreează seria crimelor petrecute în 1976 în oraşul lor, al căror făptaş nu a fost niciodată găsit. Cu prea puţine indicii, poliţia e neputincioasă în faţa valului de crime. Singura care ar putea face lumină atât în privinţa ororilor din 1976, cât şi a celor ce au loc în prezent, e însăşi Jami.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 14 July 2015 ora 13:31

    Nu e rau.

  2. claudiu a comentat pe data | 26 April 2016 ora 03:43

    6

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi