The Tournament (2009) Online Subtitrat HD

The Tournament (2009) Online Subtitrat HD

“The Tournament 2009 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “La fiecare 7 ani, intr-un orasel din lume ales la intamplare, are loc un turneu foarte special. Acesta nu este unul destinat publicului larg. In acest turneu sunt inscrisi 30 din cei mai profesionisti asasini ai lumii. Singurul lor scop este sa ramana in viata. Ultimul ramas in picioare, va primi un premiu de 10 milioane de dolari si titlul de asasinul nr. 1 din lume. Dar unul dintre participanti triseaza si il arunca in mijlocul acestei batalii pe viata si pe moarte pe Joseph Macavoy, un biet si nevinovat preot, care va fi ajutat de frumoasa Lai Lai. Daca vrea sa ramana in viata, Joseph va fi nevoit sa incalce juramantul facut lui Dumnezeu si va trebui sa inceapa sa ii omoare pe toti cei care vor sa il elimine.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Cosmin a comentat pe data | 17 May 2016 ora 22:51

    Merita vazut.

  2. Genu a comentat pe data | 1 October 2016 ora 02:07

    10

  3. pepe a comentat pe data | 13 April 2017 ora 10:34

    Super tare foarte bun cu actiune si suspans 10 cu felicitari

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi