The Throwaways (2015) Online Subtitrat HD

The Throwaways (2015) Online Subtitrat HD

The Throwaways este un thriller american de acțiune si comedie 2015 online subtitrat in romana regizat de Tony Bui și scris de Don Handfield si Michael Ross in rolurile principale cu Sam Huntington, Katie McGrath, Christian Hillborg, Jack Kesy, Kevin Dillon si James Caan.

Drew Reynolds, un hacker notoriu este capturat de CIA. I se da un ultimatum: ori lucreaza pentru ei, ori isi va petrece restul zilelor in inchisoare. Reynolds accepta sa lucreze pentru CIA cu conditia sa fie lasat sa isi aleaga echipa. Insa, in loc sa aleaga o serie de agenti de top din cadrul CIA, Reynolds alege un grup de proscrisi, pe cei mai slabi oameni din organizatie. Condusa de locotenentul Christopher Holden si specialistul in lupte Dan Fisher, echipa, denumita The Throwaways are misiunea de a elimina un terorist cibernetic care ameninta sa distruga umanitatea.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. adriana a comentat pe data | 25 January 2016 ora 14:15

    mi a placut foarte mult!!!!

  2. COSEREA SORIN a comentat pe data | 25 January 2016 ora 20:27

    Super, bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X