The Taking of Tiger Mountain (2014)

The Taking of Tiger Mountain (2014)

Bazat pe romanul Tracks in the Snowy Forest scris de Qu Bo ” The Taking of Tiger Mountain 2014″ este un film asiatic de aventura, regizat de Hark Tsui.In China anului 1946, dupa eliberarea de sub ocupatia japoneza, tara cade intr-un sangeros razboi civil ai carei protagonisti sunt Partidul Comunist si a sa Armata de Eliberare a Poporului, si Kuomintang-ul (nationalistii). De fapt, razboiul incepuse in 1927, tinand pana in 1936, cand cele doua tabere si-au unit fortele in fata inamicului comun, Japonia. Acum, inamicul japonez fiind anihilat si al doilea razboi mondial incheiat, in zonele muntoase din Nord-Estul Chinei legea era facuta de bandele de talhari, ce terorizau satele din imprejurimi, facand prapad. Cea mai temuta banda din Nord-Est era banda Tigrului, ce isi avea resedinta intr-o fortareata inexpugnabila situate chiar in varful Muntelui Tigrului. Condusi de temutul Lord Soim (Tony Leung Ka-fai), acestia ucideau localnicii si jefuiau satele din impejurimi, recurgand uneori la metode miselesti, imbracandu-se in uniforme de-ale Armatei de Eliberare. In iarna lui 1946, un capitan de detasament din Armata de Eliberare, cu nume de cod 203, e trimis in fruntea unui comando sa anihileze banditii de la Raul Bujorului. Cu munitie putina, prost echipati dar cu soldati bine instruiti, acestia isi stabilesc baza intr-un sat din apropierea Muntelui Tigrului, punand la cale cucerirea fortaretei. Un rol crucial in aceasta misiune va avea Yang (Zhang Hanyu), un cercetas trimis de Cartierul General cu o misiune sinucigasa: sa se infiltreze in tabara inamica si sa ajute la infrangerea acesteia.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. selaru a comentat pe data | 28 May 2015 ora 18:27

    Film de propaganda. Comunisti care omoara nationalisti refugiati in munti

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi