The Sword with No Name (2009)

The Sword with No Name (2009)

“The Sword with No Name 2009 Filme Online Subtitrate in Romana “Intr-o perioada tulbure pentru statul Korean sfasiat de intrigile de la palat, decaderea autoritatii regale si patruns de contradictiile dintre modelul asiatic si cel occidental, o tanara Min Ja Young este aleasa pentru a devenii viitoare regina a statului Joseon. In drumul sau spre palat se opreste sa vada marea, locul unde tatal ei o dusese cand era copila si unde dorise mereu sa se intoarca. Aici il cunoaste pe Moo-Myoung, un inzestrat luptator, cu un trecut tulbure ce o va urma apoi la palat pentru a veghea asupra reginei. Spre totala nemultumire a tatalui regelui, Regina se va implica in conducerea afacerilor statului primind la curte oficialii straini si incheind aliante cu acestia, descoperind lucruri noi despre obiceiurile occidentalilor: de la mancatul de ciocolata pana la utilizarea corsetului. In urma unui complot este nevoita sa fuga avand doar sabia lui Moo-Myoung in apararea sa, reintoarcerea la palat o arunca in mainile dusmanilor japonezi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. cristi a comentat pe data | 11 August 2013 ora 15:11

  frumos film nu mai sfarsitu e targic si in loc sa in vinga binele tot rau a castigat

 2. nicos a comentat pe data | 22 September 2013 ora 20:22

  un film f frumos!!!

 3. nicos a comentat pe data | 22 September 2013 ora 20:24

  mai asteptam filme de acest gen.
  bravo admin!

 4. daniel a comentat pe data | 10 December 2013 ora 14:58

  foarte frumos filmu pacat ca sfarsitu ii asa de emotional

 5. Nicu a comentat pe data | 22 May 2016 ora 00:16

  Iubirea invinge tot . Merita sa facem si sacrifici pentru persoana iubita . Multumim Admin

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi