The Strange Color of Your Body’s Tears (2013)

The Strange Color of Your Body’s Tears (2013)

The Strange Color of Your Body’s Tears ,,L’étrange couleur des larmes de ton corps” este un film francez mister,thriller 2013 scris si regizat de Hélène Cattet si Bruno Forzani cu Klaus Tange.După dispariția soției sale, un om se trezeste pe un traseu închis și răsucit de descoperire printre sălile labirintice ale blocului său ,cai verzi pe pereți si mesaje criptice de la vecinii săi misteriosi, el devine încurcat într-un coșmar infernal ca el deblochează fanteziile lor ciudate de senzualitate și vărsare de sânge. Filmul STRANIA CULOARE A LACRIMILOR TRUPULUI TÃU are o experiență vizuală uimitoare de la creatorii Amer care te duce într-o călătorie plina de mister și de sânge îmbibat in teroarea pe care nu o vei uita.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X