The Story of Us – Povestea noastră (1999)

The Story of Us – Povestea noastră (1999)

Ben Jordan (Bruce Willis), și soția lui Katie (Michelle Pfeiffer), au fost căsătoriți timp de cincisprezece ani ei au doi copii pe, Erin (Colleen Rennison) și Josh ( Jake Sandvig ), o casă frumoasă și o viață confortabilă. Căsătoria lor a fost fericită, cu toate acestea, se transformă într-un spectacol fals care le livra zilnic în beneficiul copiilor lor, în timp ce în spatele scenei care nu pot sta reciproc.. Trimiterea copiii lor la o tabara de vara, Ben și Katie încep o separare, timp în care atât încercă să isi reamintească ce este vorba unul de celălalt care ia condus să scadă în dragoste.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Doris a comentat pe data | 24 April 2016 ora 12:17

    Bun film…nota 10. Scene de viata reala, jucate impecabil de doi actori mari! Tipand se spun adevaruri pe care nici nu le remarci sau n-ai curajul sa le spui tu insuti.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi