The Stepfather (2009) Online Subtitrat HD

The Stepfather (2009) Online Subtitrat HD

The Stepfather – Tatăl vitreg 2009 Film Online Gratis Subtitrat in Romana Tanarul Michael Harding (Penn Badgley) se intoarce acasa de la scoala militara si o gaseste pe mama lui Susan indragostita si fericita locuind impreuna cu noul ei iubit David Harris (Dylan Walsh).In timp Michael si David ajung sa se cunoasca unul pe celalalt, adolescentul incepe sa-l suspecteze pe viitorul lui tata vitreg de un comportament neadecvat, fiind convins ca acesta ascunde un secret si are o latura intunecata pe care Susan nu i-o banuieste. Ajutat de catre iubita lui Kelly si de catre doua prietene ale mamei sale, Michael Harding pune cap la cap piesele jocului de puzzle si descopera ca David Harris este un psihopat periculos, care si-a ucis in trecut familia ce nu corespundea exigentelor lui aberante.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. steluta a comentat pe data | 5 June 2016 ora 19:01

    Bun.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi