The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) Filme Online

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) Filme Online

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (SpongeBob: Aventuri pe uscat) este un film animat de aventura si comedie 2015 american ,bazat pe Nickelodeon din serialul de televiziune SpongeBob SquarePants ,creat de Stephen Hillenburg.Regizat de scriitorul Paul Tibbitt.În timpul unei lupte dintre Krusty Krab şi Plankton, formula secretă dispare şi tot Bikini Bottom intră într-o apocalipsă teribilă. Localnicii înnebunesc şi toţi consideră că SpongeBob şi Plankton au furat formula secretă. Cei doi noi camarazi creează o maşină a timpului pentru a lua formula secretă înainte ca aceasta să dispară şi, de asemenea, merg în nişte locuri ciudate, inclusiv un timp paralel în care întâlnesc un vrăjitor al timpului pe nume Bubbles care este delfin. Cei doi merg apoi în vremea când s-a furat formula şi o readuc în prezent. Ei realizează apoi că lucrurile sunt mult mai încurcate decât credeau la început şi situaţia devine din ce în ce mai grea pentru SpongeBob.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi