The Speed of Thought (2011)

The Speed of Thought (2011)

The Speed of Thought este un film sf ,thriller 2011 scris si regizat de Evan Oppenheimer. Joshua Lazarus (Nick Stahl) posedă un dar special ce îi permite să citească cu ușurință mintea oamenilor. El este un orfan crescut într-o casă de copii a Agenției de Securitate Națională (National Security Agency). Guvernul l-a antrenat să-și folosească abilitatea în misiuni mortale ce includ securitatea națională. Agenția i-a spus că telepatia este un efect secundar al bolii Wildmann, care va evolua până la nebunie, iar mai apoi îl va omorî. Joshua ajunge să se îndrăgostească de o fată, Kira, care are puteri asemănătoare cu ale lui și care nu prezintă niciunul dintre simptomele bolii descrise de protectorii săi. Joshua și Kira pornesc într-o aventură periculoasă pentru a afla de unde provine darul lor și află la scurt timp că agenția i-a mințit în multe privințe.Dar vor reuși ei să expună minciunile cu care au trăit toată viața?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Kron a comentat pe data | 11 September 2015 ora 01:43

    Bunicel.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi