The Song (2014)

The Song (2014)

The Song 2014 este un film de drama -muzical ,romantic ,scris si regizat de Richard Ramsey.Jed este un cântăreț-compozitor care se lupta pentru a aprinde o pauza si sa scape de umbra lunga a tatălui său celebru ,fără tragere de inimă la un concert festival de recoltare vie local.Jed o întâlnește pe fiica proprietarului de vie pe Rose, și intre ei infloreste o poveste de dragoste repede. La scurt timp după nunta lor, Jed ii scrie lu Rose cantec, care devine un hit Breakout. Dintr-o data aruncat într-o viață de star și o lume de ispită, viața și căsătoria lui începe să se destrame.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Delia a comentat pe data | 15 April 2015 ora 02:58

    Acest film este o lecție de viață. Vi-l recomand cu toată încrederea. Merită! Susțin asta cu toată tăria. După trailer n-aș fi zis ca poate fi așa „wow”. Aștept părerile voastre. Îți iubești partenerul/a de viață, familia și muzica? Filmul acesta te poate învăța să apreciezi ceea ce ai și ți-ai dorit cu adevărat de când te știi. Filmul acesta îți oferă o lecție pentru ca tu să nu mai fii nevoit/ă să faci greșeli asemănătoare până la a-ți da seama ce iubești, cum și în ce măsură. Prețuiește-ți sufletul, familia și viața!

  2. ramona a comentat pe data | 19 June 2015 ora 04:10

    Ma impresionat pana la lacrimi acest film

  3. Cristina Ionita a comentat pe data | 5 August 2015 ora 21:17

    Foarte frumos, o lectie de viata! Recomand tuturor…..

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi