The Selfish Giant (2013)

The Selfish Giant (2013)

O fabulă contemporană cu doi adolescenţi de 14 ani, Arbor şi Swifty, prieteni foarte buni. Amândoi sunt exmatriculaţi din şcoală şi devin nişte paria în comunitate, dar îl cunosc pe Kitten, un cumpărător local de fier vechi, cu care încep să facă afaceri. La început, cei doi prieteni strâng obiecte abandonate de fier vechi, pe care le cară la punctul de colectare cu ajutorul unei căruţe şi a unui cal. Swifty are un talent natural de a se purta cu caii, iar Arbor are o minte de afacerist şi se pricepe la vorbe. Fac o echipă bună. Însă când Arbor începe să împrumute din comportamentul abuziv şi exploatator al lui Kitten, pe care îl admiră, tensiunile dintre şi din jurul celor doi prieteni se acumulează şi vor duce spre un eveniment tragic care le va transforma vieţile irevocabil.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi