The Secret Life of Walter Mitty (2013)

The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanţă mentală de la viaţa sa fără sare şi piper dispărând într-o lume fantastică dominată de eroism, romantism plin de pasiune şi învingerea constantă a pericolului. Dar când Mitty şi colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-şi pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale – începând o aventură mai mare decât toate visele sale. Lui Stiller, VIAŢA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY i-a oferit o şansă rară de a aborda o poveste americană importantă într-o manieră plină de prospeţime, pentru noile vremuri. În timpul liceului a luat primul contact cu povestea lui Thurber – o poveste care, imediat ce a fost publicată în The New Yorker, a avut un impact disproporţional cu lungimea sa. A inspirat o comedie cinematografică a anilor ’40, numeroase spectacole teatrale şi a introdus sintagma „e un Walter Mitty” în limbaj, cu referire la oricine care mai mult visează cu ochii deschişi decât trăieşte real.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Eliza a comentat pe data | 25 April 2015 ora 19:21

    Un film foarte frumos! Si eu mai visez cateodata cu ochii deschisi :) mi-a placut mult cum scenele reale si cele imaginare se combina . Un film minunat dupa parerea mea si il recomand tuturor visatorilor si aventurierilor :) .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.