The Running Man (1987)

The Running Man (1987)

“The Running Man 1987 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Actiunea filmului este plasata intr-o societate totalitara. Ben Richards este un politist care a fost acuzat pentru un masacru, insa care nu s-a petrecut din vina lui. Acesta este trimis la inchisoare, dar acum incearca sa evadeze impreuna cu alti detinuti. Dar femeia pe care a implicat-o in planul sau, le spune autoritatilor despre planul acestuia. Damon Killian, care este gazda unui show de televiziune, numit The Running Man, le ofera detinutilor sansa de a fugi catre libertate, dar trebuie sa scape de niste urmaritori; barbati care ii vaneaza si ii omoara in maniere ciudate. Atunci cand afla ca Richards a fost prins, Damon il vrea pe acesta in joc, ca urmatorul concurent. Dupa ce este adus in fata lui Damon, Richards ii refuza oferta, dar acesta il santajeaza, spunandu-i ca doi dintre prietenii pe care ii avea in inchisoare si cu care a incercat sa evadeze, au fost prinsi, iar daca Richards nu va aparea in joc, ii va ucide. Dar in noaptea in care incepe jocul, Richards este pe punctul de a fugi pentru libertate, dar Damon ii spune acestuia ca si cei doi prieteni ai sai il vor acompania.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi