The Rundown (2003) – Filme Online

The Rundown (2003) – Filme Online

“The Rundown – Bun venit în junglă (2003) Filme online, Subtitrate în Romana“ Beck lucreaza ca recuperator pentru un puternic si nu foarte placut domn, pe nume Walker. El este nerabdator sa se retraga din munca periculoasa pe care o practica si se gandeste sa-si deschida un restaurant. Walker ii spune ca il lasa sa plece daca accepta o ultima misiune. Astfel, Beck trebuie sa se duca in jungla braziliana pentru a-l aduce inapoi pe Travis, fiul lui Walker. Travis este in cautarea unui artefact, legendarul El Gato Diablo care valoreaza milioane. Hatcher, un tip puternic, care detine controlul asupra zonei, refuza sa il lase pe Beck sa il duca pe Travis inapoi in State, asa ca Beck trebuie sa se foloseasca de abilitatile sale de luptator pentru a scapa cu viata din lupta cu Hatcher.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Andi a comentat pe data | 6 August 2016 ora 18:27

    Actiune, comedie,aventura – Recomand !

  2. radu a comentat pe data | 23 October 2016 ora 01:09

    Sunt foarte frumoase

  3. pepe a comentat pe data | 3 February 2017 ora 18:36

    Foarte tare merita vizionat

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi