The Return of the Musketeers (1989)

The Return of the Musketeers (1989)

The Return of the Musketeers – Întoarcerea muschetarilor este un film actiune – aventura ,comedie 1989 regizat de Richard Lester.Este anul 1649: Regele Ludovic al XIV-lea este inca tanar . D’Artagnan este in slujba cardinalului Mazarin si Porthos i se alatura , plictisit de toate bogatiile si vrand sa castige un titlu. In Anglia, Oliver Cromwell l-a detronat pe regele Carol I, iar in Franta se lucreaza la eliberarea ducelui de Beaufort din inchisoare. Intre timp, Athos s-a retras din slujba de muschetar si are un fiu , numit Raoul , iar Aramis si-a urmat menirea daruindu-se bisericii. Cand D’Artagnan incearca sa ii aduca pe cei doi prieteni ai sai de partea lui Mazarin ei refuza . La evadarea ducelui de Beaufort din inchisoare , D’Artagnan si Porthos pornesc pe urmele lui , dar afla un secret care ii va face sa isi cam piarda increderea in prietenii lor: Athos si Aramis erau de partea Frondei. Aramis pleaca atunci cand are o mica disputa cu D’Artagnan , asa ca regina Ana de Austria ii trimite pe Athos , Porthos, D’Artagnan si Raoul intr-o misiune importanta : aceea de a-l salva pe regele Carol I de la moarte . Intre timp , ei afla ca Justine , fiica frumoasa si razbunatoare a lui Milady de Winter, este pe urmele lor si vrea sa isi razbune mama .Cand cei patru dau gres in salvarea regelui Angliei si pornesc spre Franta , Justine le intinde o capcana : barca pe care au inchiriat-o pentru a-i duce acasa este plina de explozibil care va fi detonat in mijlocul marii , cu scopul ca muschetarii si tanarul lor prieten sa isi gaseasca sfarsitul . Insa ei scapa ca prin minune si Justine ramane pe barca . Dar scapa de la explozie si il incearca sa il omoare pe regele Ludovic al XIV-lea . Muschetarii ajung si de aceasta data la timp si o opresc , lupta lor incheindu-se cu Justine sarind pe fereastra , in apa , pentru a nu mai fi vazuta din nou . Aramis ii intalneste pe muschetari si il obliga pe Mazarin sa semneze mai multe acte in favoarea lor , cum ar fi : sa il faca pe Porthos baron, pe Aramis episcop, pe Raoul seful unui regiment de gardieni si sa semneze tratatul cu Fronda .

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi