The Rage: Carrie 2 (1999)

The Rage: Carrie 2 (1999)

Bazat pe romanului Carie de Stephen King. The Rage: Carrie 2 (Furia: Carrie 2) este un film horror,sf si thriller american 1999,regizat de Katt Shea scris dupa un scenariu de Rafael Moreu.Filmul este continuarea a filmului Carrie din 1976.
Supravietuitoare în primul film, si martoră a unor orori cumplite în care Carrie White a ucis , cu ajutorul puterilor telekinetice mai toată lumea de la o petrecere în care fusese umilită, Sue Snell și-a refăcut viața fiind un consilier pentru elevii unui liceu. Aceasta se apropie de tânăra Rachel Lang, a cărei bună prietenă tocmai s-a sinucis, având o puternică depresie în urma acestui lucru. Tânăra i-a acuzat pe mulți din liceu de moartea prietenei sale cele mai bune după ce a găsit un caiet cu niște liste de cuceriri pe care se afla și aceasta, iar colegii ei nu vor să se lase mai prejos: pun la punct o farsă monstruoasa la cea mai mare petrecere a anului, pentru a o umili extrem de rău pe Rachel. Însă curând după aceea tinerii vor afla că Lang are multe secrete ascunse, fiind mai apropiată de Carrie decât și-ar putea aceștia închipui.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ROZY a comentat pe data | 16 February 2016 ora 23:57

    un film fffff bun

  2. ROZY a comentat pe data | 16 February 2016 ora 23:58

    exceptional

  3. Geani a comentat pe data | 20 August 2016 ora 20:24

    Frumos filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi